Ik wil nagenieten!

Dat snappen we! Want wat een spetterende lustrumweek was het! Vele activiteiten, een fantastische sfeer en een schitterende vereniging. Drie ingrediënten voor een topweek! Een overzicht van de foto's vind je op deze pagina. Like direct ook even onze Facebookpagina, dan blijf je sowieso op de hoogte van onze activiteiten.

INFO

4 februari 2016. Een memorabele dag; Ultrajectum bestaat 45 jaar! Dit negende Lustrum hebben wij grootst gevierd met u. Een week vol activiteiten, waar al onze leden, reünisten, oud-leden én amicalen enthousiast mee hebben gedaan. Waarvoor dank!

Was je voor het eerst bij Ultrajectum, en beviel dit je wel? Neem ook eens een kijkje op onze website: we nodigen je namelijk graag een keer uit voor een open soos. Of check onze Facebookpagina, dan ben je altijd direct op de hoogte van nieuwe activiteiten.

 

Nogmaals dank voor je komst. Het was geweldig!

Stay Classy

PROGRAMMA

Van vrijdag 19 februari tot zaterdag 27 februari 2016 gaat Ultrajectum los! Hieronder vindt u de verschillende activiteiten die gepland staan.

  • Vrijdagavond 19 februari  Dat onze vereniging al 45 jaar bestaat is geen vanzelfsprekendheid. Dit is te danken aan onze fantastische leden, die zich met liefde en passie hebben ingezet voor Ultrajectum! Wij willen graag al onze leden, van nu en vroeger, herenigen op een oud-leden avond. Het lijkt ons fantastisch om met alle generaties Ultrajectanen de feestweek in te luiden! Bent u erbij?
  • Zondagmiddag 21 februari  Vandaag hopen wij u te ontmoeten in de kerk. Aansluitend op de kerkdienst staat er een spelletjesmiddag gepland, met lunch.
  • Maandagavond 22 februari  Een avond waarin wij dieper in hopen te gaan op maatschappelijke vraagstukken en geloofskwesties, door middel van een lezing. De exacte invulling van deze avond zal later gecommuniceerd worden.
  • Dinsdagavond 23 februari  Wat is een feestweek zonder feestje? Daarom staat er vanavond een spetterend feest op het programma! Wij nodigen al onze amicale verenigingen uit om samen met ons de dansvloer onveilig te maken en de tap te laten vloeien.
  • Woensdagavond 24 februari tot vrijdagavond 26 februari   Vanaf woensdagavond worden onze leden écht in het zonnetje gezet. Zorg ervoor dat u tot vrijdagavond geen verplichtingen heeft. U wordt in de tussentijd geheel verzorgd. Wat we gaan doen? Dat blijft nog even geheim.
  • Vrijdagavond 26 februari tot zaterdagmiddag 27 februari  We sluiten de week af met de Dies Natalis, en wat voor één! Alle leden, reünisten en amicale besturen zijn van harte uitgenodigd. We zullen u een fantastisch diner voorschotelen, een onbeperkte hoeveelheid drank en een geweldig feest. De avond eindigt pas wanneer u dat wilt. Ziet u nu al op tegen de barre, nachtelijke tocht huiswaarts? Niet nodig! Wij bieden u een slaapplek en brunch aan, zodat u zaterdagmiddag fris en fruitig huiswaarts kan keren!

MEDIA

Via de onderstaande knop kunt u onze Facebook-pagina bezoeken. Op Facebook zullen evenementen, foto’s en belangrijke informatie betreffende het Lustrum gedeeld worden.

CONTACT

De lustrumcommissie bestaat uit een enthousiaste groep leden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.