Christelijke studentenvereniging Ultrajectum

Ultrajectum is een gereformeerd vrijgemaakte studentenvereniging in Utrecht. Met ruim 50 leden zijn we één grote vriendengroep, maar wij sluiten graag nieuwe vriendschappen!

De woensdagavond is het hart van de vereniging. Op deze avond eten we samen, houden we Bijbelstudie en eindigen we de avond in de soos.

Regelmatig organiseren we feesten, hebben we een uitdagend liftweekend of vieren we onze Dies Natalis. In combinatie met de bruisende studentenstad Utrecht maakt Ultrajectum je studentenleven een stuk leuker!

Een studentenvereniging: iets voor mij?

Twijfel je of jij de juiste persoon bent voor een studentenvereniging. Kom gerust eens bij ons langs om de sfeer te proeven! Laat je mailadres achter en wij sturen je zo snel mogelijk een uitnodiging.

Meer informatie over Ultrajectum?

Heb je vragen over het studentenleven? Ben je wanhopig op zoek naar een kamer? Of ben je benieuwd of een studentenvereniging écht iets voor jou is?

Wij vertellen je graag meer over Ultrajectum! Laat hieronder je mailadres en/of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Waarom Utrecht?

Natuurlijk, Utrecht is bekend om de Domtoren. Maar Utrecht is meer dan deze 112 meter hoge toren. Wat te denken van populaire clubs en kroegjes als Mick O’ Connels, Het Pakhuis, Havana, winkelcentrum Hoog Catherijne, FC Utrecht, etc. En ook niet onbelangrijk: De Universiteit en Hogeschool Utrecht.

De stad kent ruim 64.000 studenten, een echte studentenstad dus. Genoeg ingrediënten om een fantastische studententijd te beleven!

Ben je overtuigd om lid te worden bij Ultrajectum? Vul direct het aanmeldformulier in zodat we je verder kunnen informeren over onze mooie studentenvereniging!

Word lid!


Wat doen we?

Een greep uit onze activiteiten:

  • Wekelijkse soosavonden
  • Bijbelstudies
  • Weekenden weg
  • Liftweekend
  • Dies Natalis (verjaardag van de vereniging)
  • Lezingen
  • “Gewone” activiteiten zoals bowlen, schaatsen, bier-proeverij etc.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die we ondernemen? Volg ons op Facebook!
Volg Ultrajectum op Facebook!